PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Olemme sitoutuneet täydelliseen tyytyväisyyteenne. Ennen kuin saat helpon vaihto- ja palautuskäytännön, sinun on otettava yhteyttä palautusosoitteeseen, ennen kuin lähetämme tuotteet takaisin. Varmista, että kaikki kohteet, jotka lähetetään takaisin meille, on oltava alkuperäisessä kunnossa, eli niitä ei ole käytetty, muutettu tai pestävä, ja kaikki tunnisteet on kiinnitetty.

Kaikki tilatut tuotteet ovat oikeita tuotteita, jotka valitset verkkokaupastamme ja jos palautat oikeat tuotteet palautukseen: kaikki palautetut tuotteet ovat 15%: n istutusmaksun alaisia. Toimitus- ja käsittelymaksuja ei palauteta.

Emme kattako toimituskuluja tai oikeiden tilauspakettien vaihtoa, olet vastuussa toimitus- ja käsittelykustannuksista. Lisäksi suosittelemme, että lisäät seurantaasi ja vakuutustasi omalle suojauksestasi, sillä emme ole vastuussa kadonneista lähetyksistä.

Testaamme tuotteitamme ennen kuin tarjoamme niitä myytävänä. Jos et voi käyttää mitään tuotteistamme, ota yhteyttä ja meillä on mukava auttaa sinua. Emme ole vastuussa kohteiden vahingoittumisesta käytön jälkeen. Toivomme, että nautit ostoksestasi.

Kansainvälinen merenkulku
Toimitamme tuotteita suurimmille maille ympäri maailmaa. Valitse maa ja valuutta, jonka haluat ostaa ja valitse sitten päivitys. Jos maata ei näy alla, tarkista kanssamme tulevina kuukausina, kun lisäämme maihin.