Rekisteröinti:

Kehotamme sinua rekisteröitymään, kun ostat verkkosivuillamme, mutta sitä ei vaadita. Rekisteröitymislomakkeenamme edellyttää, että käyttäjät antavat meille yhteystietoja (kuten nimen, ikäjakauman, postiosoitteen, päivämäärän puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen ja salasanan). Sinun on oltava vähintään 13-vuotias rekisteröityäksesi. Rekisteröinti auttaa meitä tarjoamaan sinulle nopean ja yksinkertaisen checkout-kokemuksen. Rekisteröitymislomakkeella annettavia yhteystietoja käytetään yhteydenottoon tilauksen tilasta tai vastaamasta kysymyksiisi. Lisäksi, ellei valinnut poissulkemista, sen avulla lähetetään sähköpostin päivityksiä tulevista myynneistä, kilpailuista, kampanjoista ja tuotetiedoista. Hyväksyt ja hyväksy, että olet vastuussa rekisteröintitietojen ja salasanojen luottamuksellisuuden ylläpitämisestä. Jos haluat, voit myös täyttää asiakkaan profiilin. Vaikka sitä ei vaadita, asiakkaan profiilikysymyksistä saadut tiedot auttavat meitä saamaan lisää tietoa asiakkaistamme ja parantamaan asiakkaidemme ostokokemusta meidän kanssamme.


Tilaus Informaatio:

Asiakkaat voivat käyttää tilauslomaketta tuotteiden ostamiseen. Kun teet tilauksen, keräämme yhteystietoja, kuten lähetys- ja sähköpostiosoitteesi sekä taloudelliset tiedot, kuten tilisi tai luottokorttisi numerot. Tilauslomakkeen yhteystiedot kertovat tilausten ja tietojen lähettämisestä asiakkaillemme ja ottavat yhteyttä tarvittaessa. Voit maksaa luottokortilla.


Takuu:

Olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi. Antamistamme tietoja ei anneta eikä myydä millekään ulkopuoliselle osapuolelle, paitsi tilauksen toimittavalle varustamolle. Toimitamme toimitusosoitteen ja puhelinnumeron vain kuljetusyrityksen kanssa. Keräämämme tiedot käytetään vain tilauksen käsittelyyn ja lähettämiseen. Sähköpostiosoitettasi käytetään vain tilausvahvistuksen ja seurantamäärän antamiseen. Puhelinnumerosi käytetään yhteydenottoon, jos sinulla on ongelmia tilauksesi täyttämisessä tai toimittamisessa. Jos sinulla on kysymyksiä, huolenaiheita tai huomautuksia tietosuojakäytännöstämme, haluaisimme tietää, jotta voimme vastata niihin.